За да предоставяме услугите си по - добре този сайт използва "Бисквитки". РАЗБИРАМ

Нямате добавени продукти!
Добре дошли! Предлагаме ви удобна складова програма!

Актуални Промоции - СКЛАДОВИ ПРОГРАМИ И КАМЕРИ

 
СКЛАДОВА ПРОГРАМА С БАРКОД СКЕНЕР
 

 

Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Онлайн Складова Програма с лиценз за 1 година + Пробен период от 15 работни дни Лиценз за неограничен брой компютри Eдновременнa работа от различни места с Windows, Linux, Macintosh IOS и Android Eдновременнa работа на компютър, лаптоп, таблет, мобилен телефон и други Неограничена структура от продукти, изделия и у..
Цена 107,00лв.
Онлайн складова програма Di SKLAD V4 е подходящ избор за фирми, които имат нужда от лек, лесен за управление и с много възможности софтуер. Лесно и бързо инсталиране, отлична навигация и различни шаблони – това са само малка част от предимствата, в които ще се убедите още в началото. Това са малка част от възможностите, пълния капацитет може да видите в ръководството за ..
Цена 140,00лв.
Лиценз за неограничен брой компютри (работни станции) Лиценз за ползване на складова програма от 1 година +пробен период от работни 15 дни Правене на отчети и справки от мобилни устрйства (телефони, таблети и др.) Неограничена структура от групи и категории на стоки, изделия и услуги Номенклатура на стоки, материали, изде..
250,00лв. 208,00лв.
Back to Top