За да предоставяме услугите си по - добре този сайт използва "Бисквитки". РАЗБИРАМ

Нямате добавени продукти!
Добре дошли! Предлагаме ви удобна складова програма!
СКЛАДОВА ПРОГРАМА
ВНИМАНИЕ!
Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.
 
 
Рекламация
 
Рекламации относно закупени от skladov-softuer.com стоки се приемат, ако те са направени своевременно.
 
 
 
Права и отговорности на страните
 
Потребителите на този сайт не могат да използват услугите и функционалностите му с цел да нарушават законите или да помагат на трети лица за това!
Материалите на този сайт не могат да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани и публично разпространявани за каквато и да била цел.
Някоя от информацията, публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти или услуги, които не се предлагат и не са налични в момента. За повече информация за наличните продукти, се свържете с нас на посочените координати за контакти.
 
 
 
Препратки към други Web сайтове, собственост на трети лица
 
Наличните препратките от този Сайт към други сайтове, собственост на трети лица са предоставени единствено и само за Ваше удобство. Ако използвате тези препратки, Вие ще излезете от този сайт. skladov-softuer.com не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, Вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.
 
 
 
Препратки към този Сайт
 
Вие можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само след като приемете условията на skladov-softuer.com. Сайт с връзка към Web сайта на skladov-softuer.com:
• Може да сочи към съдържание на skladov-softuer.com, но не и да го копира
• Не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържанието
• Не трябва да посочва неявно, че skladov-softuer.com налага или препоръчва него или продуктите му
• Не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите
• Не трябва да използва логото на skladov-softuer.com без разрешение
• Не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна
 
 
 
 
Мнения за стоки
 
В страниците на този сайт е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите стоки. skladov-softuer.com не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация и коректността и отговорността на потребителите, публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. skladov-softuer.com си запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата.
 
 
 
Пояснение относно софтуера и функционалностите, предоставяни от този уеб сайт.
 
Skladov-Softuer.com и/или неговите доставчици не носят отговорност при загуба и използване от трети лица потребителска парола.
Skladov-Softuer.com и/ или неговите доставчици не декларират, че съдържащи се в сайта информация, функционалност и графичен материал, са подходящи за определена цел. Всички документи, функционалности и графични материали са предоставени „във вида, в който са” без никакви гаранции.
Skladov-Softuer.com и/или неговите доставчици не носят отговорност за реални или косвени вреди или вреди, причинени в резултат на загуба на функционалност, данни или пропуснати ползи, независимо дали това се дължи на небрежност или друго, породено от или във връзка с използването или работата на софтуера.
 
 
Информация от потребителите
 
Skladov-softuer.com и всички негови поддомейни не желаят да получават защитена или конфиденциална информация от потребителите. Всички материали и функционалности, които са генерират и съхраняват чрез skladov-softuer.com и неговите поддомейни ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. 
Skladov-softuer.com и всички негови поддомейни не продават и/или отдават под наем качената от потребителите информация.
 
 
 
Разплащане
 
Стартитането на някои от услугите и функционалности, предоставяни от skladov-softuer.com започва преди заплащане на сума. Сайтът предлага на потребителите 15 дневен срок, в който трябва да решат дали да използват контретен продукт, услуга или функционалност. След изтичане на срока, служител се свърза с потребителя за уточнения относно начина на плащане:
ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ - потребителят може да извърши банков превод, като използва платежно нареждане за превод по сметка
ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА - потребителят плаща на куриерска фирма. При закупуване на стока, която изисква доставка клентът се задължава да заплати и разходите по самата доставка. 
 
 
 
Прекратяване на услуги или функционалности
 
Потребителят може да прекрати услугата по всяка причина, като се свърже със skladov-softuer.com
Skladov-softuer.com спира временно услугата, ако потребителят не заплати за нейното подновяване до 10 дни след дата за подновяване. Ако не бъде получено плащане до 20 дни след датата за подновяване, то услугата се прекратява и изтрива. 
 
 
 
Общи бележки
 
skladov-softuer.com управлява този сайт от град Пловдив, България. skladov-softuer.com не декларира, че материалите или услугите в този сайт са подходящи или достъпни извън България. skladov-softuer.com може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ние Ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните Условия.
 
 
 
 
 
Последна актуализация: Четвъртък, 09.06.2016 година

 

Back to Top