Този уебсайт използва "бисквитки". Като продължавате да използвате този уебсайт, приемате нашите условия за ползване. Продължавам

Нямате добавени продукти!
Добре дошли! Предлагаме ви удобна складова програма!
КАТАЛОГ
ПРОГРАМА СПОНСОР

Защо да изберем УЕБ БАЗИРАН складов софтуер или складова програма?

Какво е УЕБ-БАЗИРАН софтуер?
Уеб-базиран софтуер е софтуерът, който използвате в интернет с помоща на уеб браузър. В повечето случаи WEB-базираните приложения не се нуждаят от инсталационни CD-та или нужда да изтеглите софтуера и да го инсталирате като стандартна DESKTOP програма. Ако използвате интернет банкиране или дори FACEBOOK, то вече използвате УЕБ-БАЗИРАН СОФТУЕР.

 

Уеб-базираните приложения са по-безопасни!
Традиционния (DESKTOP) софтуер, служителите записват данните на своите компютри лаптопи, USB устройства и дори преносими твърди дискове. Това не е толкова безопасно, колкото звучи. Ако компютрите не са конфигурирани правилно няма да са в крак с последните актуализации. Когато използвате нашия уеб-базиран складов софтуер, данните се съхраняват на сигурни сървъри, които са винаги актуализирани и готови за работа 24 часа на денонощие.

 

Ние също използваме WEB-Базиран софтуер!
Използваме апликациите всеки ден. Съхраняваме всички наши данни на същите сървъри, които нашите клиенти използват. Работим ежедневно по нашите продукти и сигурността им. Чувствайте се комфортно, като използвате нашите услуги.

 

Архивиране на база данни?
Вашата информация (база данни) се архивира всеки ден! Архивите ни се съхраняват на няколко отделни сървъра. Можем да направим така, че Вашата база данни да се записва на Ваш компютър. 

 

Използвайте най-новите актуализации!
За разлика от традиционните софтуери, които изискват от Вас да изтеглите и инсталирате някоя актуализаця, нашата складова програма ще Ви информира за нови функционалности и при желание от Ваша страна ще бъде обновена автоматично. 

 

Съвместима ли е уеб-базираната складова система?
Стандартните десктоп приложения се програмират за строго опраделена операционна система като Windows, Linux, Aplle и Android. Нашата уеб-базирана складова програма ще върви еднакво лесно на всички операционни системи. Ще може да работите бързо както на настолен компютър, така и на лаптоп, таблет, смарт телефон и дори на смарт телевизор.

Подходяща за MAC Windows, Linux и Apple

 

Складова Програма за Microsoft WINDOWS Складова Програма за LINUX Складова Програма за MAC / APPLE Складова Програма за ANDROID таблет
Склад програма за WINDOWS Склад програма за LINUX Склад програма за MAC / APPLE Склад програма за ANDROID
Потребителите на всички операционни системи вече могат да се насладят на първокласна работа със складова програма Di-Sklad. 
Независимо дали сте любител на Mac OS, Windows потребител или Linux последовател, Вие можете да използвате нашата бърза складова програма. Не се налага инсталиране на нищо друго от Ваша страна.
 
 
Mac, Linux и Android потребителите имат много ограничен избор на дoбър и качествен складов софтуер.
Повечето от тях изискват инсталиране на програма, която е строго определена за конкретната операционна система. Популярните складови програми са достъпни само за компютри, работещи на Windows. 
 

Складова програма Di-Sklad е уеб-базирана програма, която осигурявя свеж вариант за бизнесмени, използващи Mac, Linux, Android и Windows.
Софтуера е оптимизиран да работи с Google Chrome, Mozilla, Safari и Opera. Фирмата Ви може да използва Di-Sklad веднага, без инсталиране на допълнителен софтуер.

 

Складова Програма Di-Sklad не е просто система за продажби в магазин или склад, това е уеб-базирано решение за управление на Фирма.
Позволява на Фирмата да поддържа и управлява магазини, складове и персонал. Di-Sklad съчетава управлението на инвентара, анализ на продажбите и функциите за бизнес разузнаване в един лесен и интуитивен потребителски интерфейс.


Тъй като Di-Sklad е уеб-базирана програма, тя е икономически ефективен и много лесен за използване софтуер.
Работи в реално време - достъпна е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Вписва се във всички бизнес модели, които познаваме.
 
 
 

 

ДОСТАВКА ДО ГРАД СОФИЯ ПЛОВДИВ РУСЕ ВАРНА БУРГАС СТАРА ЗАГОРА И ДРУГИ
      
Back to Top