Този уебсайт използва "бисквитки". Като продължавате да използвате сайта, приемате нашите условия за ползване. Да, приемам.

Нямате добавени продукти в кошницата
Добре дошли! Предлагаме ви добра складова програма!

Автоматична доставка с максимални количества

Софтуерът за управление на доставки - Di-Sklad версия 4.5 предлага на своите ползватели чисто нова фунционалност при приход на стока.
Функцията е разработена началото на месец февруари 2021г. и има за цел да улесни оператора при създаването на заявка към доставчик и самото заприхождаване на продуктите в складовата програма.
В посочената диаграма се вижда как всеки продукт е обвързан с определена категория, снабдител и други параметри като максимални желани количества.

АВТОМАТИЧНА ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИ С МАКСИМАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ДИАГРАМА

Какво прави складовият софтуер, за да подобри работата при ПРИЕМ на стока?
- Чрез натискане на един БУТОН операторът добавя безброй свързани продукти и ги подготвя за заявка или доставка.

Как ги добавя? Какво количество? Защо?
- Пример:

 • Наличен е продукт с наименование "Химикал модел 1", Категория "Химикалки",  Допълнителна категория "Тънкописци", Снабдител "Найс Доставчик ЕООД", Желано общо максимално количество: 20 броя, Налично общо количество : 12 броя.
   
 • Наличен е и друг продукт с наименование "Химикал модел 2", Категория "Химикалки",  Снабдител "Снабдител ЕООД", Желано общо максимално количество: 200 броя, Налично общо количество : 160 броя.
   
 • Налични са и други безброй продукти с различни категории, подкатегории, снабдители и различни желани максимални количества.


Потребителят иска да направи заявка или приход на всички химикалки - тогава той натиска бутон "ХИМИКАЛКИ", който е автоматично генериран от складовия софтуер. Тогава софтуерът добавя всички продукти от категория "ХИМИКАЛКИ" с количество, което е равно на желаните максимални запаси за всеки продукт по отедлно:

 • "Химикал модел 1" количество : 8
   
 • "Химикал модел 2" количество : 40
   
 • и така нататък, докато не добави всички продукти от категория "ХИМИКАЛКИ"

След като продуктите бъдат добавени ОПЕРАТОРЪТ може да направи заявка за доставка към СНАБДИТЕЛ. Заявката може да бъде изратена по електронната поща директно от складовата програма.
След като заяката бъде доставена тя се "разтоварва" с 1 клик на мишката и ОПЕРАТОРЪТ може да направи редакция по доставката (ако се налага при липса на продукт или различна доставна цена).


БУТОН УЧЕБНИЦИ Е НАТИСНАТ

ЗАЯВКА ЗА ДОСТАВКА

Съобщението изпратено до снабдителя

Заявки към снабдители

Заявката е пристигнала в обекта

разписка за приемане на стока

Back to Top